O NAMA

Radio Unikat Živinice je jedna od najstrarijih Internet radio stanica kako u BiH tako i u regionu, počela sa radom 31. Jula 2011. godine i kontinuirano radi do današnjeg dana.

Radio Unikat ima prepoznatljivu programsku orjentaciju ka zabavno-muzičkom programu koji preferira uglavnom narodnu muziku, a tu su zabavna i izvorna muzika. Postao je nezaobilazna radio stanica ze sve pjevače sa prostora Bosne I Hercegovine koji su htjeli promovirati svoje nove muzičke materijale. Tako je postignuta velika slušanost ovog radija uz činjenicu da u to vrijeme i nije bilo puno Internet radio stanica i konkurencija je (za razliku od danas), bila prilično slaba. Ipak i u takvoj konkurenciji prvi je uvijek prvi.

-Kroz studio Unikat Production prolazile su najznačajnije Ličnosti iz svijeta politike, kulture, muzike, sporta… ali i građani koji imaju šta reći. Zato je ovo još uvijek nezaobilazna stanica za sve one koji žele da promoviraju svoje aktivnosti i ideje. Vaše primjedbe, sugestije, pohvale, ali i informacije očekujemo putem mail adrese u kontakt formi.

script type="text/javascript"> $(function() { $(document).ajaxStart(function(){ console.log('Ajax request started !'); }); $(document).ajaxStop(function(){ console.log('Ajax request ended !') }); $('#clientRequest').click(function(e){ .....
error: Content is protected !!